Trainingen

Trainingen

Wil je je verder ontwikkelen of wil je jouw medewerkers laten groeien en zo de onderneming laten groeien? Dan is het belangrijk dat je investeert in jezelf of in jouw medewerkers. Proteus biedt meerdere trainingen aan die gericht zijn op specifieke thema’s, zoals inzetbaarheid en werkplezier.

Door samen te leren en aandacht te schenken aan knelpunten creëren we groei en ontwikkeling. Dit trainingsaanbod is gericht op het leren van én met een groep. Samen leren is verrijkend en effectief. Deze trainingen kunnen worden gecombineerd met een individueel coachtraject.

In het trainingsaanbod van Proteus zijn drie varianten te onderscheiden:

Open aanbod Volle Kracht Trainingen

Proteus heeft een samenwerkingsverband met Volle Kracht Trainingen. Samen met twee collega-trainers hebben wij een trainingsaanbod ontwikkeld, waardoor medewerkers de mogelijkheid hebben om te leren van en met een groep. Samen leren is verrijkend en effectief leren. De trainingen kunnen losstaand worden gevolgd of worden gecombineerd met een individueel coachtraject.

In-company maatwerktrainingen

Op basis van specifieke vraag of thema kan ook een in-company training worden samengesteld. Deze in-company training worden uiteraard in overleg met het bedrijf samengesteld. Veel voorkomende thema’s bij een in-company training zijn omgaan met stress, werkplezier, vitaliteit, balans werk-privé, time-management. Indien gewenst wordt in dit type trainingen samengewerkt met collega-trainers.

Samenwerking Droom van Zwolle

Hoe breng je datgene wat jou uniek maakt – vanuit jouw essentie en waarde – tot uiting in je werk? Hoe zorg jij ervoor dat je meer impact kunt creëren in het werk dat je het allerliefste doet of wilt doen? Krijg zicht op jouw eigenheid en de werking van jouw talent zodat je van daaruit bezield en bestemmingsgericht kunt werken en leven.

Open aanbod Volle Kracht Trainingen

Stress-in-je-voordeel
Omgaan met werkdruk

Met een portie gezonde stress is niets mis. Je krijgt er energie van, wordt meer alert en presteert beter. Ongezonde stress moet je proberen te voorkomen. Je krijgt er klachten van en je kunt er ziek van worden. Medewerkers leren tijdens deze korte training hoe zij op het werk kunnen profiteren van gezonde stress én leren voorkomen dat zij uit balans raken.

Krachtig-denken
Krachtig denken

Ons denken bepaalt maar al te vaak hoe we ons voelen. Door te piekeren onderschatten we vaak onze mogelijkheden en zien we onnodig beren op de weg. Dit belemmert ons om op werkgebied proactief en ondernemend aan de slag te gaan en vergroot de kans op verzuim. Tijdens de training Krachtig denken leert men piekeren te verminderen en oefenen medewerkers met een manier van denken die wel de juiste beweging geeft.

Mindfulness-geeft-focus
Je kritische ik de baas

Deze training leert medewerkers met aandacht en focus te blijven werken, ondanks deadlines en drukte. Er wordt geleerd om vanuit aandacht en concentratie gerichte keuzes te maken en beter te ontspannen.

Hier-sta-ik
Hier sta ik

De training Hier sta ik leert medewerkers communicatieve vaardigheden als initiatief nemen, je mening durven geven, grenzen stellen en kritiek geven en ontvangen. Veel mensen hebben deze communicatieve vaardigheden niet van nature naar huis, maar zouden het wel graag willen leren.